Om os:

Grøn energi fra lokale rødder

Vi er et lokalt energiselskab, der producere energi af lokal biomasse fra landbruget. I et tæt samarbejde med vores leverandører, arbejder vi kontinuerligt på at udvikle produktionen af grøn energi, til fordel for den grønne omstilling, og reduktion af landbrugets miljø- og klimapåvirkning.

Vi vil være dem, der går forrest

Derfor deltager vi aktivt i udviklingen og test af de nyeste teknologier og har altid som mål, at få størst mulig værdi ud af den biomasse vi har til rådighed.

Vi er en lokal virksomhed. Vi sætter pris på vores naboer, vores lokale leverandører og de gode relationer vi har med dem. Derfor har vi altid kaffe på kanden og telefonerne åbne. Du finder alle vores kontaktinformationer her:

Mission

Vi kæmper for at skabe løsninger, der kan hjælpe landbrugserhvervet med at bidrage til løsning af klimaudfordringerne. Vi producerer grøn energi, ved at udnytte lokal biomasse, den bedste teknologi, og ved ubetinget gå forrest.

Vision

Vi vil være en moden og robust virksomhed, der gerne går forrest.
Det de andre ikke kan – det skal vi ville!

Vi værdsætter den frihed det giver, at være robuste – også når verden går os imod. Vi sætter robusthed først, da det er forudsætningen for at udleve det vi kæmper for.

Vi er en lokalt fokuseret virksomhed, der ved at det udelukkende er gennem et godt, ærligt og balanceret samarbejde med leverandører, naboer og myndigheder, at vi kan lykkes med det vi kæmper for.

Vi er dem der går forrest. Vi har en stor tro på, at alt kan gøres bedre og vi ønsker at vise vejen for erhvervet.

Vi ønsker at vores naboer, leverandører og samarbejds-partnere anerkender at vi gør det vi siger og lever op til det vi kæmper for.

Ejerkreds

Agri Energy Vrå P/S er ejet af Daniel Overgaard Pedersen (75%) og DBC Invest (25%)

Daniel Overgaard Pedersen som etablerede biogasanlægget i 2017, driver derudover Brobak Landbrug ved Rakkeby, med ca. 3.500 søer og 1.000 hektar.

I 2022 blev DBC Invest A/S medejere af virksomheden. DBC Invest er en aktiv investor i biogasselskaber, og har aktuelt investeret i 6 biogasselskaber, som alle har ambitioner om vækst og bedre udnyttelse af ressourcerne. 

I 2023 har virksomheden vedtaget en ny strategi, som indeholder et ønske om at knytte biomasseleverandørerne endnu tættere til virksomheden, ved at tilbyde leverandørgruppen medejerskab. Derfor arbejdes der aktuelt med udviklingen af en ny ejerskabsmodel, hvor leverandørerne overtager 50% af virksomheden.